

6th Annual U.S. CMO Consulting Summit Seattle, WA 12-14 September, 2017 AGENDA

TUESDAY, 12 SEPTEMBER – ARRIVE SEATTLE, WASHINGTON – PAN PACIFIC HOTEL

18:00— 21:00	Summit Welcome Reception—LakeFront Patio Following your check-in at the hotel, please join CMC Biologics for an evening of wine and hors d'oeuvres in the Lakefront Patio (<i>located on 2nd floor</i>)
WEDNESD	DAY, 13 SEPTEMBER— LAKEFRONT ROOM — SECOND FLOOR — PAN PACIFIC HOTEL
6:30- 8:00	Buffet Breakfast
8:00	Opening Remarks and Review of Meeting Agenda and Objectives / Introduce Chairperson (5min) Bob Broeze, PhD., Chief Business Officer, CMC Biologics
8:05	CMC Biologics Update / Introduction to AGC (20min) Gustavo Mahler, PhD., President & Chief Executive Officer, CMC Biologics
8:25	AGC Overview (20min) Hideyuki Kurata, Chairman of the CMC Biologics Board & General Manager of Life Science General Division, Chemical Company, AGC Asahi Glass
8:45	Biologics Trends and CDMO Market Overview (25min) Speaker: Eric Langer, President & Managing Partner, BioPlan Associates, Inc.
MORNING SE	SSION: HOW DO I GET MY PRODUCT FROM PHASE 2 THROUGH COMMERCIALIZATION?
9:10	Introduction to the Morning Session (10min) Patti Seymour, Senior Consultant, BioProcess Technology Consultants, Inc. (BPTC), <i>CMO Summit Chair</i>
9:20	What's involved as you take your late phase product to commercialization? What are the challenges that we are currently facing? What is required from a Quality and Regulatory perspective? 9:20 (35 min) U.S.& E.U.: Chris Watts, Principal, Volpal 9:55 (25 min) Japan: Kazuo Sakamoto, Director, Pharmaceutical Group, Bioscience Division, AGC
10:20	Coffee Break (15 min)
10:35	Strategies to Optimize Time to Submission and Prepare for Successful BLA/MAA (25 min) Speaker: Sue Behrens, Principal, SB Executive Consulting, LLC & Sr. Director, Process Design at IPS
11:00	A Regulator's Perspective on Commercializing Your Biotech Product (25min) Speaker: Kirsten Vadheim, President, BioCompliance Consultant Inc.
11:25	Moderated Speakers' Roundtable Discussion (60min) Session Moderator: Patti Seymour & morning session speakers
~12:30	Lunch Buffet and Networking (60min)



6th Annual U.S. CMO Consulting Summit Seattle, WA 12-14 September, 2017 AGENDA

AFTERNOON SESSION: WHAT'S TRENDING FOR THE DEVELOPMENT AND MANUFACTURE OF THE BIOLOGICS? (WHAT DOES THE MARKET LOOK LIKE? WHAT'S IN THE PRODUCT PIPELINE? WHAT TECHNOLOGIES ARE BEING USED? HOW DO YOU FAST-TRACK YOUR CLIENT'S PRODUCT TO THE MARKET?)

1:30	Introduction to the Afternoon Session (5min) Patti Seymour, Senior Consultant, BioProcess Technology Consultants, Inc. (BPTC), <i>CMO Summit Chair</i>
1:35	Get Ready for Biopharmaceutical Process Characterization(25min) Speaker: Patti Seymour, Senior Consultant, BPTC, Inc.
2:00	Practical Considerations for Analytical Requirements to go from Late Phase to Commercialized Product (25 min) Speaker: Laureen Little, Quality Services, Principal Consultant
2:25	Thermo Fisher S C I E N T I F I C Continuous Processing Optimization with Smarter Tools (25min) Speaker: Michael Benning, BioProcessing Division, Thermo Fisher Scientific
2:50	Afternoon Break (15min)
3:05	Accelerating the Biotech Value Chain by Implementing High Through-Put Technologies (25min) Speaker: John Moscariello, Vice President of Process Development, CMC Biologics, Seattle
3:30	Life Cycle Management for Your Biologics Product (25min) Speaker: Gary Camlin, Senior Consultant, RMC Pharmaceutical Solutions, Inc.
3:55	Cell Therapy Overview and Update (25min) Mark Backer, PhD, General Manager, Alava Biopharm Partners LLC
4:20	Moderated Speakers' Roundtable Discussion (60min) Session Moderator: Patti Seymour & afternoon session speakers
5:20	Wrap-Ups by: (10min) Patti Seymour, Senior Consultant, BioProcess Technology Consultants, Inc. (BPTC), <i>CMO Summit Chair</i> Gustavo Mahler, PhD., President & CEO, CMC Biologics
5:30	Close of Program Shuttle to Evening Event
6:00-10:00	Museum Tour & Dinner: Chihuly Garden & Glass Museum 305 Harrison St. Seattle, WA 98109 (206) 753-4940



6th Annual U.S. CMO Consulting Summit Seattle, WA 12-14 September, 2017 AGENDA

THURSDAY, 14 SEPTEMBER - CMC SITE TOUR / WINERY TOUR / LUNCHEON

6:30 – 7:30 Buffet Breakfast at Hotel

BE NOTE THAT CHECK OUT TIME is at NOON

Luggage may be stored at Concierge or on Shuttle Bus for direct departures

7:30 Shuttle to CMC Biologics, Bothell Office

22021 20th Avenue SE Bothell WA 98021

8:30 CMC Overview/ Site Tour

Intro: Patricio Massera, COO, CMC Biologics

PD Tour: Mark Rice & Team

Manufacturing Tour Lead: Matt Selley & Team

Coffee Break for groups not on tour

11:30 Shuttle to DeLille Winery

14208 Woodinville-Redmond Rd NE

Redmond WA 98052

12:00 Wine Tasting in Gardens & Buffet Lunch

~14:00 Closing remarks by Gustavo Mahler/ Bob Broeze

~14:30 Shuttle bus back to Pan Pacific Hotel or Airport or other